Om Oss

Vi är duon bakom SoPosters.com som grundades våren 2020 med fokus på att skapa en lekfull och färgstark plattform med motiv från en brokig skara frilansande kreatörer. Vi utformade SoPosters.com med ambitionen att fungera främst som ett andrum, men även som ett stöttande forum för frilansande konstnärer. 

För att utvecklas inom sin yrkesroll, vare sig man är fotograf, grafisk formgivare eller illustratör, är vikten att skapa (utanför vardagens jobbuppdrag) stor. SoPosters vill vara platsen där även dessa verk, komna ur fritt skapande, får utrymme och ge dem möjlighet att synas och nå ut till allmänhetens bara väggar! 

Småföretagare stöttar småföretagare som stöttar småföretagare…. Kreatörernas personliga sidor ska både visa upp verk tillgängliga på SoPosters, samt fungera som en brygga mellan framtida uppdragsgivare och konstnärer. Med möjligheten att länka vidare till egna IG-konton, hemsidor m.m. kan SoPosters alltså användas som en plattform för att marknadsföra sig själv. 

TRYCK

Vi har tagot kontroll över tryckeriprocessen vilket gör att vårt utbud håller hög kvalité och ger utrymme för individuella önskemål. Vi trycker våra posters på 210g papper från Hahnemühle i 12-färgsutskrift och levererar inom 1-3 dagar till hela Sverige.

NATURSKYDDSFÖRENINGEN

Vi har valt att stötta Naturskyddsföreningen i deras klimatarbete. 1% av alla intäkterna från SoPosters webshop går således till dem.

Företagsinfo

SoPosters AB

Organisationsnummer: 559391-3642
Momsnummer: SE559391364201
Kontakt: info@soposters.com | +46760 477 438