Linda Ljunggren Norberg AD bosatt i Göteborg

Linda Ljunggren Norberg – Skaperian

Om mig:

Jag heter Linda och driver Skaperian. Skaperian är det digitala rummet för allt jag skapar. Ni hittar mig, mitt hem och min studio i Majorna i Göteborg. Jag är utbildad Art director och kreatör, men älskar att skapa i alla möjliga former. På Skaperian sysslar jag med skapande av olika slag: mot kund erbjuder jag webbdesign och formgivning för både digital publicering och print. I ateljédelen ritar jag teckningar, illustrerar och skulpterar.

Mina teckningar präglas av prestigelöshet & vardagsbetraktelser, inte sällan med inslag av humor. Många av teckningarna blir till prints. Mindre storlekar av dessa prints hittar du i min webbshop www.skaperian.com/shop (även skulpturer) och är du ute efter prints i större storlekar befinner du dig redan på rätt sida!

Ni hittar mig även på Instagram och Facebook, under användarnamnet Skaperian.

Hoppas ni hittar något ni gillar!