Hemma hos Anna Truelsen

Inredningskonstnären Anna Truelsen är känd för sin unika förmåga att skapa en harmonisk och inspirerande miljö i sitt hem. Genom att blanda olika stilar och material skapar hon en atmosfär som är både elegant och avslappnad. Med ett öga för detaljer och en känsla för färgsättning förvandlar hon varje rum till en fristad för kreativitet och välbefinnande.

I matsalen hänger kökstavlorna Pizza Napoletana och CinCin av Lousie Östling. Här blir man omedelbart transporterad till de pittoreska gatorna i Italien, där dofterna av nybakad pizza och smaken av ett gott glas vin fyller luften. Med posters i röda och gröna nyanser, smyckade med italienska motiv, blir varje måltid till en festlig och minnesvärd upplevelse.

Lost you for a while av Lina Östling pryder väggen intill kaminen, och valet känns naturligt med tanke på det varma och kärleksfulla motivet. Konstverket förmedlar en innerlig känsla av samhörighet, där en kärleksfull relation mellan husse och hund framträder vid ett bord i restaurangens mysiga inre. De varma nyanserna i konstverket harmonierar med den lugnande värmen från eldstaden.

Anna Truelsen är inte bara en inredningskonsult, utan en konstnär som skapar rum där varje detalj berättar en historia och varje ögonblick blir en del av en större berättelse. Genom att omfamna konsten i vardagen visar hon oss att ett hem inte bara är en plats att bo på, utan ett verkligt konstverk som man lever i."