INRED MED POSTERS

SoPosters är ett svenskt poster mikrotryckeri beläget i vackra Strängnäs i Sörmland. Vi samarbetar med kreatörer från hela Sverige för att skapa en kollektion som kan fylla dina väggar med småskalig, unik konst. Vi har samlat posters att välja bland i kategorierna Barntavlor, Abstrakta Posters, Fotografi, Tavlor med text, Feministiska Posters, Kökstavlor , Trendiga Posters och mycket mer. Allt som trycks, trycks on demand för att minska vårt klimatavtryck, likaså väljer vi vårt material med omsorg.

1 av 4

Skapa unika tavelväggar med snygga posters för alla rum och stilar. Motiv skapade av frilanskonstnärer från hela Sverige. Upptäck det storslagna i det småskaliga!

Här kan du också finna inspiration till tavelväggar för att få tips på hur man bygger en tavelvägg och för att se vilka motiv som passar bra tillsammans.

När du köper tavlor med ram ingår det även att vi ramar in denna åt dig för att du snabbt och smidigt ska kunna få upp tavlan på väggen.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

--------------------------------------

Vi på soposters.com brinner för att erbjuda en unik och mångsidig samling av prints och konstverk som passar alla smaker och rum. Vi strävar efter att vara destinationen där människor kan hitta det perfekta konstverket för att försköna sina hem, kontor eller andra utrymmen.

Vår styrka ligger i vår variation. Vi kuraterar och erbjuder allt från moderna och abstrakta konstverk till naturscener, stadslandskap och ikoniska motiv. Vi tror på att erbjuda något för alla, oavsett vilken stil eller känsla de söker för att komplettera sin inredning.

Kvalitet är hjärtat i allt vi gör. Varje poster och konstverk är noggrant tryckt med högkvalitativa material och bläck för att säkerställa en skarp och levande bild. När våra tavlor hänger på väggen vill vi att de ska vara en verklig prydnad i varje rum.

Vår webbplats är utformad med användarvänlighet i åtanke. Vi vill göra det enkelt för våra kunder att hitta det de söker, oavsett om det är genom att bläddra bland kategorier, söka efter specifika motiv eller storlekar, eller genom att göra en smidig och trygg beställning.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att erbjuda en förstklassig kundsupport för att säkerställa att varje kund är glad och nöjd med sitt köp. Vi finns här för att lösa eventuella frågor eller problem på ett professionellt och vänligt sätt.

Vi är soposters.com - din destination för konst och posters som inte bara förskönar väggarna utan också ger liv åt dina utrymmen. Vi är stolta över att kunna erbjuda något speciellt för varje konstälskare och för dem som vill göra sina utrymmen personliga och unika.