SoPosters

Historia och framtidsvisioner!

Vi är duon bakom SoPosters.com som grundades våren 2020 med fokus på att skapa en lekfull och färgstark plattform med motiv från en brokig skara frilansande kreatörer.

Vi utformade SoPosters med ambitionen att fungera främst som ett andrum, men även som ett stöttande forum för frilansande konstnärer.
För att utvecklas inom sin yrkesroll, vare sig man är fotograf, grafisk formgivare eller illustratör, är vikten att skapa (utanför vardagens jobbuppdrag) stor. SoPosters vill vara platsen där även dessa verk, komna ur fritt skapande, får utrymme och ge dem möjlighet att synas och nå ut till allmänhetens bara väggar!

Småföretagare stöttar småföretagare som stöttar småföretagare….

Kreatörernas personliga sidor ska både visa upp verk tillgängliga på SoPosters, samt fungera som en brygga mellan framtida uppdragsgivare och konstnärer. Med möjligheten att länka vidare till egna IG-konton, hemsidor mm kan SoPosters alltså användas som en plattform för att marknadsföra sig själv.

Klimatkompensation:

Vi har valt att stötta Naturskyddsföreningen i deras klimatarbete. 1% av alla intäkterna från SoPosters går därför till dem.

Tryck

Vi har tagit kontroll över tryckeriprocessen vilket gör att vårt utbud håller hög kvalité och ger utrymme för individuella önskemål. Vi trycker våra posters på 210g papper från Hahnemühle i 12-färgsutskrift och levererar inom 1-3 dagar till hela Sverige.

Företagsinformation

SoPosters drivs av Karolin Frimodig och Gary Cattermole
Organisationsnummer: 662016-0249
Kontakt: [email protected] | 0760 477 438

 

Snabb Leverans

Snabb Leverans

1-3 dagars leverans
Klimat

Klimat

1% av alla intäkter går till Naturskyddsföreningen i deras klimatarbete.
Säkra Betalningar

Säkra Betalningar

Vi samarbetar med Nordea Connect
för säkra betalningar